Sportraad Purmerend Aanmoedigingsprijs


 

Aanmoedigingsprijs 2015
voor Kylie Loots

Kylie Loots uit Weidevenne heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie in Slot Purmersteijn de aanmoedigingsprijs van de Sportraad Purmerend in ontvangst genomen.
Lees verder »
   

Aanmoedigingsprijs 2014 voor Daniëlle Ootes

Daniëlle gaat heel serieus met haar sport om en stelt scherp haar doelen. De verwachting is dan ook dat zij zowel nationaal als internationaal dit jaar weer van zich laat horen.
Lees verder »
 
 
Bewegen binnen de sport

Sport heeft een belangrijke rol in onze maatschappij. Sport bevordert de gezondheid, verbroedert en het is een bindmiddel voor onze stad.

Een belangrijk deel van de sport wordt aangeboden door verenigingen die gedragen worden door actieve vrijwilligers. Of het nu binnen- of buitensport betreft, het vraagt wel om faciliteiten. Faciliteiten op het gebied van accommodaties en beheer. Daarnaast beïnvloeden politieke beleidskeuzes en wet- en regelgeving de wijze waarop sport verzorgd kan worden.

Het is daarom belangrijk dat zowel de collectieve als ook de individuele sportbelangen optimaal vertegenwoordigd worden. Zowel bij de politiek, de beleidsmakers als de uitvoerders. De Sportraad fungeert als platform voor de sport in Purmerend en behartigt daarbij de belangen van 45 aangesloten verenigingen. Namens deze verenigingen is zij gesprekspartner op alle beslissingsniveaus.

Ook de komende jaren staat de lokale sport voor een aantal grote uitdagingen. Hierover kunt u op onze website meer lezen.