Purmerend kan nu doorpakken

De Beuk is een succes; Sporthal De Karekiet is verouderd en afgeschreven; De Koogmolen dient vervangen te worden. Er kan dus geinvesteerd worden. Bonden benaderen ons al voor nieuwe evenementen 2019. Kortom veel kansen om van Purmerend een sportstad te maken. Graag vormen wij hiervoor met de gemeente en Spurd een taskforce.

Lees meer »
 
 

AVG

Vanaf 25 mei 2018 zal de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), de nieuwe privacywet (AVG) gaan handhaven. Iedere vorm van vereniging, groot en klein, moeten aan de AVG voldoen.
Het is een complex vraagstuk voor vrijwilligersorganisaties. Toch is het van groot belang hiermee aan de slag te gaan. Er is bestuurdersaansprakelijkheid en de boetes zijn fors.
De vereniging moet vastleggen wat wordt geregistreerd en het doel hiervan duidelijk maken. Het lid dient dit te weten en akkoord te geven. Maar dit is de simpele uitleg.

Lees meer »
    

 
Middels Uniek Sporten wil het Fonds Gehandicaptensport ervoor zorgen dat nog meer mensen met een handicap kunnen genieten van sport en bewegen. Bij Uniek Sporten werken we vanuit regionale samenwerkingsverbanden die het sportaanbod voor mensen met een handicap bevorderen. Vanuit deze samenwerkingsverbanden ondersteunen we sportaanbieders die gehandicaptensport willen aanbieden, maar helpen we ook mensen met een handicap de juiste sport te vinden. Zo brengen we sporters en sportaanbieders met elkaar in contact.

Naar de website uniek sporten »

Lokaal aanbod »