10 januari 2016 Sport Awards

Een goede gewoonte keert terug na 5 jaar. RTV Purmerend, Spurd, Sportraad en Stichting Beemster Gemeenschap hebben de koppen bijeen gestoken en de organisatie van de sportverkiezing Sport Awards nieuw leven ingeblazen. Sportteams en individuele sporters uit Purmerend en de Beemster kunnen vanaf nu meedingen naar de Sport Awards Purmerend Beemster 2015.

Wie worden gelauwerd voor de inspanningen 2015?

Wie wordt de sportman of sportvrouw van het jaar 2015? En wie neemt de Award voor aangepast sporter mee naar huis? Weet het sportteam voldoende publieks- en jurystemmen te verzamelen voor de mooie prijs?Kortom: wie worden er gelauwerd voor de sportieve inspanningen en prestaties in het jaar 2015?


10 januari 2016 Sportgala

Op 10 januari 2016 vindt de uitreiking van de Sport Awards Purmerend Beemster (SPAB) plaats. Het wordt een grandioze gala-avond, compleet met rode loper, lange jurken, smokings en glamour. Uiteraard wordt dit live uitgezonden via RTV Purmerend. De Sport Awards Purmerend Beemster worden in vier verschillende categorieën toegekend door publieksrondes (sms-stemrondes) en een deskundige jury en in een zinderende finale tijdens het Sport Gala uitgereikt aan de winnaars.


Media kanalen

Website: www.rtvpurmerend.nl
Facebook: www.facebook.com/RTVPurmerend
Twitter: @rtvpurmerend & #sapb2015
Instagram: RTVPurmerend
Edities van Rodi Media

 
Belangrijke data

  • Stemrondes starten in november 2015
  • Gala-avond en uitreiking: 10 januari 2016


Contact

Heeft u naar aanleiding van deze e-mail vragen of opmerkingen over de Sport Awards Purmerend Beemster? Stuur dan gerust een mailtje naar info@sportawardspurmerendbeemster.nl of bel naar RTV Purmerend: 0299 – 607 790.


Sport Awards Purmerend Beemster
10 januari 2016

Klik hier voor meer informatie »